onsdag 28 januari 2015

Äntligen, nu är vi igång!

I måndags gjorde jag min första dag på min nya tjänst; projektledare för det nya Kreativa återvinningscentret vi Selma Lagerlöfstorg. Jag har fått förmånen att tillsammans med Linda Linder bygga upp denna verksamhet. Till detta måste även sägas att vi har så många underbara människor runt omkring oss; barn, pedagoger, atelieristor, pedagogistor, verksamhetsutvecklare, chefer och många många fler som kommer bidra med många kloka tankar och idéer. 

Nu sitter jag här hemma med tre dagar gjorda. Det är många tankar, funderingar, idéer som snurrar runt. Under de senaste dagarna har jag hunnit få ordning på en hel del saker och mycket som kommer att bli ordning på. Det är ju så, i livet hamnar man i lika processer och just nu är jag i en ny. Jag har kommit till insikten att jag låter mig nu gunga på, ta lite fart i lagom takt så jag inte trillar av och bara njuter av vinden i ansiktet. 

Mycket nytt och mycket spännande kommer detta att bli! Jag ser framemot att få dela med mig av det jag kan och det jag kommer att lära mig av alla andra kloka människor jag kommer att möta.  Det är ju så, jag tror på att man delvis blir till i mötet med andra. Jag vet att jag inte hade varit där jag är idag om inte jag mött de människor jag mött. Nu tycker jag att det ska bli otroligt kul att få möjlighet att ge tillbaka till alla andra.


Anna H.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar